Начало
Начало Продукти Сертификати Контакти
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print

Ние съзнаваме, че развитието на фирмата, нейната стабилност и съществуването й зависят от нашите клиенти. Затова поставяме клиента в центъра на нашето внимание. Клиентът не е само потребител, а и наш партньор и затова нашата мисия е да удовлетворяваме изискванията и очакванията му. С най-голямо внимание извършваме:


* ПОДБОР НА РАЙОНИ - Районите, от които се изкупуват гъби и плодове, са стриктно подбрани според климатични условия и почви. Ето защо нашите продукти винаги имат натурален вкус и високи хранителни стойности.

* СОРТИРАНЕ – Щом бъдат набрани и доставени гъбите биват внимателно селектирани от квалифициран персонал, запознат с всички особености на отделните видове и техните двойници.

* ПРЕРАБОТКА - След качествена преработка отбраните продукти биват внимателно почиствани и се предлагат пресни, замразени, сушени и бланширани с максимално запазени вкусови качества.

* ОПАКОВАНЕ НА ГОТОВИ ПРОДУКТИ - При опаковането на готовите продукти се използват последни технологии в пакетирането. Правят се разфасовки на продуктите по желание на клиентите.

* ЛОГИСТИКА - Фунгоробика - България разполага с хладилни складови помещения с капацитет над 100 тона продукция, която се дистрибутира в цяла България и всички краища на Европа, с гарантирано качество и безопасност на превозваните храни.


ПРОДУКТИТЕ ФУНГОРОБИКА - Фирмата предлага своя собствена гама продукти – пресни, замразени и сушени диворастящи гъби в различни разфасовки и опаковки.

Пакетирани продукти Пакетирани продукти Плодове Плодове Гъби Гъби